Головна » 2021 » Листопад » 30 » Дистанційне засідання обласного методичного об’єднання 26 листопада 2021 року
14:51
Дистанційне засідання обласного методичного об’єднання 26 листопада 2021 року

26 листопада 2021 року на базі ВСП Миколаївський фаховий коледж транспортної інфраструктури УДУНТ було проведено дистанційне засідання методичного об’єднання викладачів інформатики та програмування ЗФПО Миколаївської області за темою «Використання інноваційних технологій у навчально-виховному процесі коледжу», в якому брали участь представники від п’ятнадцяти ЗФПО міста та області.

 

Список учасників засідання

 

Програма заходу

Традиційно на заході виступила Круковська В.О. з доповіддю «Планування та облік роботи методичного об’єднання викладачів інформатики та програмування закладів фахової передвищої освіти Миколаївської області на 2021-2022н.р.».

Головними напрямками роботи МО в поточному навчальному році є обмін та вивчення методичного і педагогічного досвіду в умовах зміни статусу закладів освіти на тип закладу фаховий коледж (відповідно до Закону України «Про фахову передвищу освіту») та нових вимог щодо організації освітнього процесу та роботи викладачів в цілому. Це стосується як розробок нормативних документів, таких як освітньо-професійних програм, навчальних планів спеціальностей, доопрацювання робочих програм навчальних дисциплін відповідно змін в нормативних документах.

Також в наш складний час актуальною темою для обговорення, безумовно, є викладання в умовах карантину, в умовах дистанційного та змішаного навчання.

Голова МО Круковська В.О. представила звіт про роботу Всеукраїнського методичного об’єднання викладачів інформатики та комп’ютерних технологій ЗФПО, засідання якого відбулось 25 листопада 2021року за темою «Досвід та пропозиції проведення on-line олімпіад та конкурсів. Електронний документообіг в освітньому процесі».

Висловлюємо подяку всім викладачам методоб’єднання, які знайшли можливість і бажання долучитись до роботи семінару-онлайн, всім викладачам і адміністрації ВСП Миколаївський фаховий коледж транспортної інфраструктури УДУНТ. Саме завдяки колегам цього закладу ми мали нагоду зустрітись. Організація і проведення заходу було професійним та якісним. Всі учасники отримали сертифікати про підвищення кваліфікації обсягом 6 годин (0,2 ЄКТС).

Дякуємо колегам за змістовну роботу, професійне спілкування, думки та ідеї. Від щирого серця бажаємо всім нам мира, здоров’я, творчого натхнення, плідної співпраці!

 

Матеріали ВСП «Миколаївський фаховий коледж транспортної інфраструктури  УДУНТ»

 

Переглядів: 274 | Додав: max-naz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar