Головна » 2017 » Червень » 8 » Х Всеукраїнська олімпіада з інформатики та комп’ютерних технологій
08:09
Х Всеукраїнська олімпіада з інформатики та комп’ютерних технологій

   17–19 травня 2017 року на базі Державного вищого навчального закладу «Нововолинський електромеханічний коледж» було проведено заключний ІІІ етап Х Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерних технологій серед студентів вищих навчальних закладів І-ІІ р. а. України та засідання Всеукраїнського методичного об’єднання викладачів інформатики та комп'ютерних технологій ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації України.

   Від Миколаївської області, в складі 24 областей України, в ІІІ етапі Х Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерних технологій приймав участь переможець обласного етапу олімпіади, студент 22 групи спеціальності «Інформаційна діяльність підприємства» Вознесенського коледжу МНАУ – Волошин Віталій.

   Положення, доповнення к положенню з анкетою учасника розміщені на сайті Спілки голів Рад директорів ВНЗ І-П р.а. України (http://spylka.com.ua).

   Проведенню олімпіади передувала організаційна і методична робота як організаційного комітету олімпіади, так і викладачів обласних методичних об’єднань. Відповідно доповнення до положення про проведення Х Всеукраїнської олімпіади з інформатики та КТ серед студентів ВНЗ І-ІІ р.а у 2017 році для поповнення бази завдань головам обласних методичних об’єднань викладачів інформатики та комп’ютерної техніки необхідно було до 18 квітня 2017 року надіслати не менше двох комплектів завдань, кожний із яких повинен містити теоретичну та практичну частини.

   Від Миколаївської області до комплектів ввійшли завдання, відібрані головою МО з бази завдань, надісланих викладачами методоб’єднання на обласний етап олімпіади 2017р.

 

   Виконавці викладачі:

     – Лавренюк С.В. (м. Первомайськ, Комунальний вищий навчальний заклад «Первомайський медичний коледж», тестові питання)

      – Плоткіна О.Г. (м. Миколаїв,  Державний  вищий  навчальний  заклад  «Миколаївський політехнічний коледж», тестові питання)

      – Круковська В.О. (м. Миколаїв, Миколаївський будівельний коледж Київського національного університету будівництва і архітектури, MS Access)

       – Цимбаліста М.І. (м. Миколаїв, Коледж Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського, MS Access, Word)

     – Мигович С.М. (м. Миколаїв, Технолого-економічний коледж Миколаївського національного аграрного університету, MS Word)

      – Бєлова С.А. (м. Миколаїв,  Технолого-економічний  коледж  Миколаївського національного аграрного університету, MS Excel)

  – Міроненко Г.О. (м. Миколаїв, Миколаївський коледж транспортної інфраструктури Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту ім. ак. В. Лазаряна, MS Excel).

 

   В складі журі від Миколаївської області на Всеукраїнській олімпіаді з інформатики та комп’ютерних технологій брала участь викладач Вознесенського коледжу МНАУ Маковей Юлія Володимирівна.

   За підготовку учасника та участь у Х Всеукраїнській олімпіаді з інформатики та комп’ютерних технологій наші представники були нагороджені почесними Подяками.

   Учасники щиро дякують організаційному комітету олімпіади та педагогічному колективу Нововолинського електромеханічного коледжу за організацію, гостинність та знайомство із мальовничим Волинським краєм.

    Загальна інформація про організацію, проведення та результати Х Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерних технологій 2017 р. розміщена на сайті Спілки рад директорів ([Електронний ресурс] - Режим доступу: http://ikt.college.ks.ua/index.php).

Переглядів: 410 | Додав: max-naz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar