Головна » 2019 » Травень » 28 » ХII Всеукраїнська олімпіада з інформатики та комп’ютерної техніки
09:12
ХII Всеукраїнська олімпіада з інформатики та комп’ютерної техніки

15 – 17 травня 2019 року на базі Новокаховського приладобудівного технікуму, м. Нова Каховка, Херсонська область проведено ІІІ етап ХІІ Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки серед студентів закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації України. У фінальній частині олімпіади брали участь представники 22 областей України та міста Київ.

Від Миколаївської області, в складі 22 областей України, в ІІІ етапі ХII Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки брав участь переможець обласного етапу олімпіади, студент групи КН307 спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» Миколаївского будівельного коледжу КНУБА – Дзундза Дмитро.

   Положення, доповнення до положення з анкетою учасника розміщені на сайті Спілки голів Рад директорів ВНЗ І-ІІ р.а. України (http://spylka.com.ua).

   Проведенню олімпіади передувала організаційна і методична робота як організаційного комітету олімпіади, так і викладачів обласних методичних об’єднань. Відповідно доповнення до положення про проведення ХІІ Всеукраїнської олімпіади з інформатики та КТ серед студентів ВНЗ І-ІІ р.а у 2019 році для поповнення бази завдань головам обласних методичних об’єднань викладачів інформатики та КТ необхідно було до 15 квітня 2019 року надіслати не менше двох комплектів завдань, кожний із яких повинен містити теоретичну та практичну частини.

   Виконавці викладачі:

1. Круковська Віра Олександрівна (м. Миколаїв, Миколаївський будівельний коледж Київського національного університету будівництва і архітектури, MS Access)

2. Цимбал Наталія Олексіївна (м. Миколаїв, , Миколаївський будівельний коледж Київського національного університету будівництва і архітектури, MS Word)

3. Маламан Алла Феліксівна (м. Миколаїв, , Миколаївський будівельний коледж Київського національного університету будівництва і архітектури, MS Excel)

   Викладач Миколаївского будівельного коледжу КНУБА Маламан Алла Феліксівна брала участь в роботі журі та була головою комісії розділу MS Office Excel. Також А.Ф. Маламан була у складі апеляційної комісії.

   За підготовку учасника та участь у ХІІ Всеукраїнській олімпіаді з інформатики та комп’ютерної техніки наші представники були нагороджені почесними Подяками.

    Учасники щиро дякують організаційному комітету олімпіади та педагогічному колективу Новокаховського приладобудівного технікуму за організацію та гостинність.

    Загальна інформація про організацію, проведення та результати ХІІ Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки 2019 р. розміщена на сайті Спілки рад директорів ([Електронний ресурс] - Режим доступу: http://ikt.college.ks.ua/index.php).

Переглядів: 387 | Додав: max-naz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar