Головна » 2021 » Лютий » 15 » Онлайн-засідання Всеукраїнського методичного об'єднання викладачів інформатики та комп'ютерних технологій
15:09
Онлайн-засідання Всеукраїнського методичного об'єднання викладачів інформатики та комп'ютерних технологій

11 лютого 2021 року відбулося онлайн-засідання Всеукраїнського методичного об'єднання викладачів інформатики та комп'ютерних технологій.

 

 

Головна тема семінару «Дистанційне навчання під час карантину». Колеги поділилися проблемами, способами їх вирішення, інструментами дистанційного навчання, своїми креативними рішеннями.

Миколаївську область на цьому заході представляли викладачі циклової комісії інженерії програмного забезпечення Миколаївського будівельного фахового коледжу КНУБА Круковська В.О., голова обласного методичного об’єднання викладачів інформатики та програмування, та Маламан А.Ф.

Алла Феліксівна представила доповідь на тему «Організація та засоби дистанційного навчання МБФК КНУБА».

На засіданні обговорювалось, що проведення обласних і Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки в 2020-2021 н.р. не планується, але кожен заклад, де студенти навчаються очно, може проводити олімпіади І рівня на своїх базах.

 

 

Як завжди, було цікаво, безліч нових думок та ідей.

Планується в травні 2021 року проведення педагогічних читань з дисциплін ІТ викладачами різних областей. Обговорювалося питання можливості проведення Всеукраїнської олімпіади з комп'ютерної графіки в онлайн-режимі.

 

Переглядів: 275 | Додав: max-naz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar