Головна » 2016 » Грудень » 15 » ВІДБУЛАСЯ РОБОЧА НАРАДА ОБЛАСНОГО МЕТОДИЧНОГО ОБ’ЄДНАННЯ ВИКЛАДАЧІВ ІНФОРМАТИКИ ТА ПРОГРАМУВАННЯ ВНЗ І-ІІ р.а.
13:33
ВІДБУЛАСЯ РОБОЧА НАРАДА ОБЛАСНОГО МЕТОДИЧНОГО ОБ’ЄДНАННЯ ВИКЛАДАЧІВ ІНФОРМАТИКИ ТА ПРОГРАМУВАННЯ ВНЗ І-ІІ р.а.

14 грудня 2016 року на базі Миколаївського будівельного коледжу КНУБА відбулось позачергове засідання методичного об’єднання викладачів інформатики та програмування ВНЗ I–II рівнів акредитації Миколаївської області, в якому приймали участь представники від тринадцяти ВНЗ міста та області.

 

Список учасників засідання

№ з/п

Навчальний заклад

Прізвище і`мя по-батькові

1

Первомайський медичний коледж

Лавренюк Сергій Валентинович

2

Технолого-економічний коледж МНАУ

Бєлова Світлана Анатоліївна

3

Миколаївський коледж транспортної інфраструктури

Кириченко Наталія Віталіївна

4

Вознесенський коледж МНАУ

Маковей Юлія Володимирівна

5

Коледж МНУ імені В.О. Сухомлинського

Цимбалиста Марина Іванівна

6

Новобузький коледж МНАУ

Васильченко Юрій Леонідович

7

Новобузький коледж МНАУ

Форостенко Лариса Олегівна

8

КВНЗ Новобузький педагогічний коледж

Предко Андрій Михайлович

9

Миколаївський муніципальний академічний коледж

Майборода Тетяна Олександрівна

10

ДВНЗ «Миколаївський політехнічний коледж»

Конюхова Наталя Анатоліївна

11

Миколаївський коледж культури і мистецтв

Ліпченко Юрій Олександрович

12

Миколаївський державний коледж економіки та

харчових технологій

Яковлева Олена Анатоліївна

13

Миколаївський коледж бізнесу і права ВНЗ Укоопспілки

«Полтавський університет економіки і торгівлі»

Нікіфорова Наталя Володимирівна

14

Миколаївський будівельний коледж КНУБА

Викладачі циклової комісії напряму 0501

«Інформатика та ОТ»

 

Захід проходив в форматі робочої наради через потребу вирішення цілого ряду питань в першому семестрі навчального 2016-2017 року (семінар методичного об’єднання на базі Миколаївського базового медичного коледжу за графіком обласної Ради директорів не проводився в зв’язку з проблемами приймаючої сторони).

 

Розпочався захід з вітального слова заступника директора МБК КНУБА з навчальної роботи Щербини Олексія Вікторовича, в якому він привітав учасників наради та побажав плідної праці в вирішенні нагальних проблем методоб’єднання.

 

 

Програма наради

09.30-10.00

Реєстрація учасників

10.00-12.00

Відкриття наради

Привітальне слово директора МБК КНУБА Бондаренко Г.Г. – к.т.н., член-кореспондент Академії будівництва України, відмінник освіти України

Порядок денний

  1. Створення Всеукраїнського методичного об’єднання викладачів інформатики та комп’ютерних технологій ВНЗ І-ІІ р.а.

Круковська В.О.– голова методоб’єднання викладачів інформатики та програмування ВНЗ І-ІІ р.а. Миколаївської області

  1. Звіт голови обласного методичного об’єднання викладачів інформатики та програмування про участь у роботі Всеукраїнського МО викладачів інформатики та комп’ютерних технологій ВНЗ І-ІІ р.а. в м. Чернівці 30.11-02.12.2016р.

Круковська В.О. – голова методоб’єднання викладачів інформатики та програмування ВНЗ І-ІІ р.а. Миколаївської області

  1. Обговорення порядку проведення, термінів, розробки комплектів завдань для ІІ етапу (обласного) Х Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки

Учасники наради

  1. Обговорення виконавців та термінів розробки комплектів завдань для ІІІ етапу Х Всеукраїнської олімпіади  з інформатики та комп’ютерної техніки

Учасники наради

  1. Різне. Підведення підсумків

12.00-12.30

Огляд експозицій, розташованих на базі МБК КНУБА

12.30-13.00

Від’їзд

 

Учасники робочої наради прийняли активну участь в обговоренні та прийняті рішень з розподілу роботи по розробці комплектів завдань для поповнення бази ІІ та ІІІ етапів Х Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки.

 

Було прийнято рішення по строкам виконання підготовчої роботи та проведенню обласного етапу Х Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки:

До 1 березня 2017 року необхідно викладачам ВНЗ переслати голові методичного об’єднання Круковській В.О. в електронному вигляді розроблені варіанти завдань залежно від обраної тематики.

До 15 березня 2017 року голова методичного об’єднання опрацьовує надіслані комплекти та формує базу завдань ІІ етапу Х Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки відповідно до Положення про Х Всеукраїнську олімпіаду з інформатики та комп’ютерної техніки 2016-2017 навчального року.

23 березня (орієнтовно) 2017 року відбудеться ІІ етап Х Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки 2016-2017 навчального року в Миколаївський області на базі Технолого-економічного коледжу МНАУ.

 

Питання кількості учасників від кожного ВНЗ І-ІІ р.а. для участі в ІІ етапі Олімпіади залишилось відкритим. Є потреба в робочому порядку прийняти рішення та в разі необхідності внести зміни до Положення про ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерних технологій ВНЗ І-ІІ р.а. Миколаївської області.

 

Також відбулось обговорення участі студентів області в відкритому VI Турнірі з програмування серед студентів ВНЗ І-ІІ р.а., який щорічно проводиться на базі Миколаївського будівельного коледжу КНУБА. Відповідальна за організацію та проведення заходу – циклова комісія «Інформатика та ОТ». Орієнтовна дата проведення Турніру в поточному навчальному році – 17 квітня 2017 року.

 

В цілому засідання пройшло в діловій і доброзичливій атмосфері. По кінцю наради відбулось окреме обговорення сценарію проведення ІІ етапу Х Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерних технологій ВНЗ І-ІІ р.а. Миколаївської області за участю голови організаційного комітету олімпіади Круковською В.О. та Бєловою С.А. - членом організаційного комітету від приймаючого закладу.

 

Голова обласного методоб’єднання викладачів інформатики та програмування ВНЗ І-ІІ р.а. Круковська В.О. висловлює подяку всім викладачам методоб’єднання, які знайшли можливість і бажання долучитись до роботи наради, незважаючи на складні матеріальні умови та кінець семестру навчального року; висловлює подяку всім викладачам циклової комісії МБК КНУБА «Інформатика та обчислювальна техніка», які професійно виконали свої обов’язки щодо організації та проведення засідання, а також адміністрації МБК КНУБА за допомогу в проведенні заходу.

 

Дякую колегам за змістовну роботу, професійне спілкування, думки та ідеї. Від щирого серця бажаю всім нам здоров’я, творчого натхнення та нових цікавих зустрічей!

Переглядів: 329 | Додав: max-naz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar