Головна » 2016 » Травень » 31

18-20 травня 2016 року в місті Нова Каховка Херсонської області відбувся ІІІ етап IХ Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації України. Олімпіада проходила на базі Новокаховського політехнічного коледжу Одеського національного політехнічного університету.

Положення, доповнення к положенню з анкетою учасника розміщені на сайті Спілки  голів Рад директорів ВНЗ І-П р.а. України (http://spylka.com.ua).

Проведенню олімпіади передувала напружена організаційна і методична робота як організаційного комітету олімпіади, так і викладачів обласних методичних об’єднань. Відповідно доповнення до положення про проведення ІХ Всеукраїнської олімпіади з інформатики та КТ серед студентів ВНЗ І-ІІ р.а у 2016 році для поповнення бази завдань  головам обласних методичних об’єднань викладачів інформатики та комп’ютерної техніки  необхідно було до 18 квітня 2016 року надіслати  не менше двох комплектів завдань, кожний із яких повинен  містити теоретичну та практичну частини. 

Читати далі

Переглядів: 508 | Додав: max-naz | Дата: 31.05.2016 | Коментарі (0)